Сказати світу правду: Савченко відвідає сесію ПАРЄ у червні

Про майбутні перемовини Надія вже говорила з президентом.

Надія Савченко. Фото: ЖЖ

Українська військовослужбовець, депутат Верховної Ради Надія Савченко візьме участь у роботі сесії Парламентської асамблеї Ради Європи у червні. Про це Савченко заявила в ефірі телеканалу "Інтер", коментуючи пропозицію Петра Порошенка відвідати ряд європейських країн та провести зустрічі з європейськими лідерами, повідомляють Патріоти України.

"Є визначені дати проведення асамблей, мені дали графік, коли це все буде відбуватися. Найближча поїздка – у червні", – розповіла Савченко.

Вона додала, що її участь у певних заходах буде конкретизуватися перед кожною поїздкою. Зараз є загальний графік подій на 2016 рік. "Все, що ми обговорювали з президентом – все це будемо робити, а не розповідати", – додала нардеп.

Нагадаємо, Савченко повернулась в Україну 25 травня. Через два дні, 27 травня, вона дала першу прес-конференцію, на якій не приховувала своїх президентських амбіцій і заявила, що у вівторок прийде на роботу в парламент.

Кращі за Starlink: Вироблені в Україні супутникові системи везуть в РФ для окупантів. У окупантів на фронті вже 22 000 екземплярів Gilat SkyEdge — ЗМІ (відео)

четвер, 9 травень 2024, 4:15

Лише за минулий рік у Росію поставили цього обладнання на приблизно 5 мільйонів доларів. Системи Gilat SkyEdge завозять у Росію через інші країни, але у митних документах вказане їх українське походження. . Завод американської компанії Jabil Circuit в...

Окупанти прорвалися в Красногорівку, але ЗСУ заблокували штурмові групи - речник ОСУВ "Хортиця"

середа, 8 травень 2024, 23:17

Збройні сили України заблокували штурмові групи російської армії, які прорвалися у місто Красногорівка Донецької області. Про це розповів речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Назар Волошин в ефірі Армія TV, передають Патріоти Ук...