Схоже, Захарченку з Плотницьким в Кремлі вже підготували некролог: У прямому ефірі російського Першого телеканалу допитали "шпигуна СБУ" (відео)

"Шпигун хунти" з задоволенням розповів, що "лідерів молодих республік" ось-ось грохне "рука Києва", за що і був відпущений до України.

Затримання "агента" СБУ. Скріншот.

Дуже цікаво! У новинах Першого каналу сидить і душевно дає свідчення агент СБУ. Таким агентом з'явився перекладач ОБСЄ, що працює з зазначеної місією в зоні конфлікту. Про це пише на своїй сторінці в Фейсбуку Elena Rykovtseva, повідомляють Патріоти України.

- Мною була передана СБУ інформація про лідерів ДНР і ЛНР з метою їх ліквідації! - бадьоро звітує на камеру лисий хлопець.

- Агент регулярно відвідував органи влади Луганська та інші об'єкти, - продовжує ведучий випуску. - Але оскільки шпигуном не нанесено безпеки Росії, його відправили на Україну. Але в'їзд в РФ йому тепер закритий.

Дуже цікаво! Дуже. А яке взагалі має відношення цей самий шпигун до Росії? Чому вона ним займається? Чому вирішує, відправляти його на Україну чи ні? І вже тим більше - чому закриває до себе в'їзд, якщо він "не завдав шкоди її безпеці"?

Ей, дружочки незабутньої Марії Захарової та її шефів з російського МЗС, ви запитаєте її, як все це узгоджується з "отбояриванием" РФ від виконання мінських угод за принципом ні, не перебував, не брав участі, я не я, хата не моя і взагалі вона з краю? Артисти, їй-богу)

Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...

Сі Цзіньпін дав гучну обіцянку Макрону щодо війни в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 22:01

Влада Китаю взяла на себе зобов'язання утриматися від продажу Росії будь-якої зброї і буде суворо контролювати експорт товарів подвійного призначення. Про це заявив президент Франції Еммануель Макрон, повідомляють Патріоти України з посиланням на Le Fi...