"​Склав компанію "Гіві". "Позивний"Децл". Він писав реп": У Росії повідомили про загибель ще одного діяча з "Сомалі"

Дуже «творчій турист» приїхав з Уралу шукати натхнення, вбиваючи «укрів», розбудовуючи «русский мир». Набудував на два квадратні метри.

На Уралі поховали загиблого 31 січня під Авдіївкою 24-річного росіянина Дмитра Станкевича, який воював за терористів "ДНР". Разом з ним загинуло ще декілька "сомалійців". У цинковій домовині, як вантаж-200, небіжчика повернув додому його напарник. Про це повідомляє ShowNews, зазначають Патріоти України.

Як розповів один з т.з. "волонтерів", Станкевич служив під командуванням ватажка угруповання "ДНР" Михайла Толстих, відомого як Гіві. "Він служив в підрозділі" Сомалі ", позивний "Децл". Він писав реп", - розповів один з прихильників терористів Донбасу. "Децл" провоював на сході України півтора року.

Бо Путіну потрібне "гарматне м'ясо": Росіянам влаштують масову перевірку дітородності

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:30

Російський уряд доручив регіонам перевірити репродуктивне здоров'я росіян на тлі сталого падіння народжуваності. Про це йдеться у виданні "Медвестник", передають Патріоти України. Російське МОЗ спрямувало в суб'єкти рекомендації щодо диспансеризації чо...

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...