Скоро вибори: Росіян вже почали готувати до неминучих масових арештів, - блогер

За кілька тижнів до виборів у Держдуму в російському ватному середовищі активно почали формувати образ ворога - цього разу уособленням став Андрій Білецький і полк "Азов".

Росіян будуть готувати до неминучих масових арештів. Фото: ukrpanda.com.

Заява кремлівського політолога Маркова про очікувані в Росії протестні виступи 18-19 вересня, про управління майбутніми протестами полком "Азов" і Білецьким показує, що у внутрішній політиці РФ попередні образи ворога вичерпали себе. Неактуальні більше для росіян "Правий сектор" і Ярош, які зникли з суспільно-політичного дискурсу. Про це пише український журналіст Nick Feldman, передають Патріоти України.

Очікувано виник "Азов" з білим вождем і підпорядкуванням безпосередньо США, яких в повному обсязі асоціюють з партією ПАРНАС, якій і так не пощастило з назвою.

Ватного виборця необхідно мотивувати прийти на виборчі дільниці, де вже майже все пораховано, але є побоювання, що явка буде вкрай невисокою. Образ ворога непогано мотивує рядового російського виборця з відбитим пропагандою мозком не тільки прийти на вибори, а й після них вийти до Центрвиборчкому обороняти ментів від обурених людей, очі яких будуть змушені побачити фальсифікації зразка 2011 року.

Очевидно, публікація Маркова дає старт масованій істериці, яка зараз буде відбуватися в середовищі кремлівських ЗМІ і пропагандистів. Не здивуюся, якщо наступного тижня відбудуться якісь гучні арешти - росіян треба готувати до неминучих масових арештів, як до норми, і останній тиждень перед виборами в Думу підходить до цього якнайкраще, до речі.

Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник дав пояснення

четвер, 2 травень 2024, 7:15

Знищення Силами оборони України російських НПЗ може вплинути на бойові дії. Задля цього треба, аби відбулося щось схоже до подій Другої світової війни, коли американці знищили 12 заводів німців. Таку думку у ефірі "1+1" в межах телемарафону висловив ві...

"Проблема в тому...": Експерт розповів, що потрібно ЗСУ для перехоплення Х-101 і "Калібрів"

четвер, 2 травень 2024, 6:22

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко розповів, що, окрім F-16, допоможе Україні знищувати крилаті ракети Х-101 і "Калібр", передають Патріоти України. "Застосування авіації, для перехоплення Х-101 і КРМБ "Калібр" не є чимось унікальним і це...