Скрепам по пиці: Румунія закрила свій повітряний простір для літака віце-прем'єра РФ Рогозіна

Досягнувши повітряного простору Угорщини, літак з Рогозіним змушений був розвернутися в бік Москви.

Дмитро Рогозін. Фото:Главком

Румунія закрила свій повітряний простір для літака віце-прем'єр-міністра Росії Дмитра Рогозіна. Про це повідомляє РИА Новости з посиланням на російського посла в Молдові Фаріта Мухаметшина, передають Патріоти України.

Відзначається, що російський віце-прем'єр летів у Кишинів на зустріч з президентом Молдови Ігорем Додоном.

Як повідомляє Интерфакс з посиланням на молдовські інтернет-ресурси, які опублікували дані сайту Flightradar, Рогозін летів на літаку авіакомпанії S7. Досягнувши повітряного простору Угорщини, літак розвернувся в бік Москви.

При цьому кореспондент видання з кишинівського аеропорту передав, що там почалася реєстрація пасажирів на рейс S7, який повинен полетіти в Москву.

Реєстрація почалася із запізненням о другій годині, оскільки повідомлялося про затримку літака. Після початку реєстрації на табло аеропорту в графі "Прильоти" з'явилися дані про те, що рейс компанії S7 з Москви до Кишинева перенаправлений.

Раніше сам Рогозін у себе в Twitter написав, що Кишинів хотів відмовити у прильоті рейсу російської делегації з Домодєдово ще до вильоту.

"Не кожен отримає те, чого бажає": Генерал США пояснив, скільки Україні треба мобілізувати людей

вівторок, 16 квітень 2024, 18:28

Україні необхідно мобілізувати близько півмільйона людей, але необхідно провести для них дуже ґрунтовні навчання. Таку думку в інтерв’ю "Радіо Свобода" висловив американський генерал-майор у відставці Девід Грандж, передають Патріоти України. "Обговорю...

У Кобзона будуть гості? У Запорізькій області підірвали "депутата"-єдинороса

вівторок, 16 квітень 2024, 17:30

На тимчасово окупованій території Запорізької області підірвали "депутата"-єдинороса, передають Патріоти України. Як повідомив гауляйтер Володимир Рогов у Telegram, 16 квітня у Мелітопольському районі на Запоріжжі підірвали "депутата" Акимівської окруж...