Скрепна економіка: На Росії обкладуть податком безробітніх

Сума податку у 20 тисяч російських рублів на рік (приблизно 8 тисяч 200 гривень) міністру праці і соціального захисту РФ видається навіть замалою.

Це ніякі не волоцюги  - це донори російського бюджету. Фото: ЖЖ.

В Росії планують збирати 20 тисяч рублів податку з непрацюючих громадян. Про це заявив міністр праці і соціального захисту РФ Максим Топілін, передають Патріоти України з посиланням на російське агентство ТАСС.

"Ми хочемо виявити тих, у кого є доходи, але вони нічого не платять, ні в чому не беруть участь. Мені здається, 20 тисяч - це нормально, замало навіть", - сказав міністр.

Разом з тим, він зазначив, що поки точна сума не визначена. За його словами, збір має стягуватися тільки з громадян працездатного віку.

Як відомо, у вересні стало відомо, що у Росії розробляють законопроект, згідно з яким громадяни, які не працюють, повинні будуть платити за фактичне використання соціальної інфраструктури.

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...