Скрепна загроза-2: Новітня ракета Кім Чен Ина трохи не долетіла до Владивостока

Фахівці підозрюють, що це новітня розробка КНДР. Траєкторія 700-кілометрового польоту була обрана саме в напрямку Росії.

КНДР провела запуск чергової ракети. Ілюстрація:РБК-Украина

КНДР провела черговий запуск реактивного снаряда, який міг бути балістичною ракетою. Про це повідомляє Російська служба ВВС, передають Патріоти України.

"Північна Корея сьогодні на світанку провела запуск ракети невизначеного типу в районі повіту Кусон провінції Пхенан-Пукто", - йдеться в заяві об'єднаного комітету начальників штабів збройних сил Республіки Корея.

Тихоокеанське командування США підтвердило факт ракетного запуску. Ракета була міжконтинентальною і не загрожувала Америці.

У зв'язку з пуском в Південній Кореї скликали раду національної безпеки. Пуск засудила Японія. Як заявив генсек японського кабінету міністрів, ракета імовірно пролетіла 30 хвилин і впала в Японське море, не досягнувши виключної економічної зони Японії.

За даними японської влади, висота польоту ракети перевищила 1000 км. Південнокорейські військові повідомляють, що ракета пролетіла близько 700 км.

А телеканал CNN з посиланням на джерело, заявив, що ракета впала в 100 км від Приморського краю - російського регіону зі столицею у Владивостоці.

Телеканал зазначив, що у Владивостоці базується Тихоокеанський флот ВМФ Росії.

Діти вчать в основному російську мову та історію: Окупанти на ТОТ створили орган контролю пропаганди у школах

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:32

Російські загарбники створили на тимчасово окупованих територіях орган контролю пропаганди у школах. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України. На тимчасово окупованих територіях Кремль запускає черговий фейковий держав...

"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...