Скрепи луснуть: Саудівська Аравія відправить до Сирії тисячі спецназівців, - The Guardian

Саудівський спецназ, ймовірно, буде діяти в координації з Туреччиною.

Ілюстрація:http://hvylya.net/

Саудівська Аравія планує направити до Сирії кілька тисяч бійців сил спеціального призначення. Про це повідомляє ZN.UA з посиланням на The Guardian, зазначають Патріоти України.

Саудівський спецназ, ймовірно, буде діяти в координації з Туреччиною.

Саудівська Аравія і Туреччина заснували спільний орган по військовій координації кілька тижнів тому. Прес-секретар збройних сил Саудівської Аравії бригадний генерал Ахмед аль-Асир заявив, що недавній прогрес у бойових діях проти хусит в Ємені дозволить Ер-Ріяду виділити військовий контингент для участі в сирійській операції.

Видання повідомляє, що Саудівська Аравія може прийняти рішення по відправленню військового контингенту до Сирії на саміті НАТО в Брюсселі наступного тижня.

Почалися проблеми: Виробництво зброї в Україні сповільнюється з двох причин, - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 17:22

Українські підприємства з виробництва зброї, які з'явилися після початку повномасштабного вторгнення РФ, шукають фінансування і побоюються стати ціллю ракетних атак окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За словами журналістів,...

Загрожує 20 років в'язниці: ФСБ затримала українця на кордоні з Грузією, - росЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 16:52

У Північній Осетії затримали громадянина України за підозрою в передачі українським спецслужбам інформації про розташування російських військових. Про це повідомляє місцеве видання "15-регіон" з посиланням на пресслужбу прикордонного управління ФСБ Рос...