Скрепи тиснуть: Давній союзник РФ попросився в партнери до Євросоюзу

Киргизія зацікавлена в торговельно-економічній співпраці з Брюсселем - взаємній торгівлі та інвестиціях.

Ангела Меркель 14 липня прибула з робочим візитом до Киргизії. Фото: nv.uaНа тлі скорочення багатомільярдних інвестицій в енергетичні проекти в Киргизії з боку Росії офіційний Бішкек заявив про намір оформити партнерські відносини з Євросоюзом, повідомляють Патріоти України з посиланням на світові ЗМІ.

У четвер, 14 липня, президент Киргизії Алмазбек Атамбаєв в ході робочої зустрічі з канцлером Німеччини Ангелою Меркель висловив зацікавленість своєї країни у підписанні договору про економічне співробітництво з Євросоюзом за прикладом такого контракту з ЄС, який цього року Брюсель підписав з Казахстаном.

Киргизія в першу чергу націлена на торговельно-економічну співпрацю з Брюсселем: взаємній торгівлі та інвестиціях.

Нагадаємо, в серпні 2015 Киргизія стала офіційним членом в Євразійському економічному союзі, який став одним з найважливіших проектів президента Росії Володимира Путіна.

"Загроза для життя й здоров'я": В угрупованні військ Хортиця розповіли про причини відходу з Бердичів

понеділок, 29 квітень 2024, 20:14

Сили оборони відійшли з Бердичів, Семенівки та Новомихайлівки на більш підготовлені та захищені позиції, щоб уберегти особовий склад. Про це повідомив спікер ОСУВ Хортиця Назар Волошин у коментарі "Донбас Реалії", передають Патріоти України. За його сл...

Ворог підтягує сили: ЗСУ стабілізували ситуацію в районі Часового Яру, але є "але", - співзасновник DeepState Погорілий

понеділок, 29 квітень 2024, 19:43

Роман Погорілий, співзасновник DeepState прокоментував ситуацію в районі Часового Яру на Бахмутському напрямку. Про це він повідомив у етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Ворог намагається використати будь-яку можливість, щоб просу...