Скрепи тиснуть? ​Царьов мріє повернутися в Україну і повністю розчарувався в РФ

Царьов заявив, що в Російській Федерації немає справжньої політичної боротьби,

Олег Царьов. Фото: arena.in.ua

Колишній народний депутат, який в даний час ховається від правосуддя на території Російської Федерації Олег Царьов, мріє повернутись в Україну і розчарувався в російській політиці. Таку думку висловив російський журналіст Сергій Ерженков, який нещодавно спілкувався з Царьовим, повідомляють Патріоти України.

Журналіст розповів, що Олег Царьов вже усвідомив що таке російська політика і ностальгує за Україною. Він відмовився увійти до складу партій КПРФ і "Справедлива Росія", хоча до нього надходили подібні пропозиції. Також Царьов заявив, що в Російській Федерації немає справжньої політичної боротьби, а в Україні все навпаки, люди дійсно борються і відстоюють свої переконання.

"Коли він дізнався, що я їду до Києва, сказав, що заздрить, що йому хотілося б прогулятися Хрещатиком", - розповів Ерженков. Журналіст заявив що після подій в 2014 році Царьов купив собі квартиру в Києві, де зараз проживають його діти. Сам же колишній український депутат проживає в Москві.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...