Скрепи в трансі: У Криму раптово зросла на третину кількість знеструмлених абонентів, – Міненергетики РФ

За даними російського міністерства, без світла в Криму залишилися 999 тисяч осіб, у Севастополі – 270 тисяч.

Без електрики.

25 листопада кількість відключених від електропостачання споживачів, станом на 13.00, зросла на третину в порівнянні з 8.00 і склала 1 268 900 людей. Про це повідомляє прес-служба Міністерства енергетики Росії, передають Патріоти України з посиланням на Крим.Реалії.

Причини зростання числа відключених споживачів в установі не називають. Примітно, що напередодні влада Криму повідомила про те, що з Російської Федерації на півострів привезли електрогенератори. Як повідомляється, у цей час усі соціально значущі об'єкти живляться від дизель-генераторних установок у кількості 643 штук потужністю 82,5 мегаватт. Також на півострові працює власна генерація.

24 листопада до аеропорту Сімферополя були доставлені 300 дизель-генераторних установок потужністю по 6,5 кіловатт. Запланована доставка ще 47 установок потужністю по 120 кіловатт зі складів «Росрезерву». Також найближчим часом очікується поставка двох мобільних ГТЕС із Далекого Сходу, повідомили в російському міністерстві.

У Криму 22 листопада через пошкодження опор ЛЕП у Херсонській області о 00:25 сталося відключення електроенергії, що надходить на територію півострова з материкової частини України. Увечері 24 листопада в «Укренерго» повідомили, що ремонтні бригади відремонтували опору однієї з пошкоджених ліній електропередач у Херсонській області – «Каховка-Титан». Півострів зараз забезпечується електроенергією, що виробляється джерелами кримської генерації, а також дизельними генераторами, завезеними з Росії після анексії півострова. Однак цих потужностей не вистачає.

Оце так: Німеччина категорично проти вилучення активів РФ на користь України

неділя, 28 квітень 2024, 10:50

Німеччина виступає категорично проти спроб вилучити частину майже 300 мільярдів доларів заморожених активів Кремля. Про це пише The Wall Street Journal, передають Патріоти України. Як передає видання, у Німеччині побоюються, що це створить прецедент і ...

У Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордону

неділя, 28 квітень 2024, 10:44

У Держдепартаменті США назвали призупинення консульських послуг за кордоном для українських чоловіків мобілізаційного віку "складним питанням". Про це заявив офіційний представник дипломатичного відомства США у Брюсселі Деніел Сайзек у коментарі "Радіо...