Скрепи виють: Путін вимагає від ЄС "припинити грати в одні ворота" - впевнений, що все можна порішати

Президент РФ дуже бажає повернутися до "багатопланового партнерства" з ЄС.

Путін сумує за Європою. Фото: соцмережі.

Президент Росії Володимир Путін вважає, що між Росією і Євросоюзом немає проблем, які не можна вирішити. Про це Путін заявив у статті, опублікованій в грецькому виданню Катімеріні, передають Патріоти України з посиланням на російські ЗМІ.

За його словами, наразі Росія та ЄС підійшли до розвилки, коли "необхідно відповісти на питання: яким ми бачимо майбутнє наших відносин, в якому напрямку збираємося йти". Він також уточнив, що повернення до "багатопланового партнерства" буде можливим, коли відбудеться відмова від "гри в одні ворота". Путін вважає, що влада при ухваленні рішень має враховувати думку та інтереси один одного.

- Тим не менш, ми не помітили досі, що наші європейські колеги мають таку ж готовність йти цим взаємовигідним та перспективним шляхом, — журиться Путін. Нагадаємо, як заявив голова Європейської ради Дональд Туск, рішення про продовження санкцій проти Росії ухвалять у ЄС найближчим часом.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...