"Потім прийдуть за нами": Російська телеведуча Марія Лондон закликала підтримати Ільдара Дадіна (відео)

Журналістка з Новосибірська нагадала про "закон садистів", яким російська влада дала добро на катування ув'язнених.

Марія Лондон. Фото: sib.fm.

Телеведуча з Новосибірська Марія Лондон у своїй програмі "До речі, про погоду" закликала росіян підтримати політичного в'язня Ільдара Дадіна і не спустити гучну справу на гальмах. Відеозапис програми з'явився в мережі, повідомляють Патріоти України.

За словами ведучої, в Росії у всіх колоніях "твориться беззаконня".

"Стараннями Держдуми прийнято поправки в закон про заклади і органи, що здійснюють виконання покарань у вигляді позбавлення волі та регламентують застосування фізичної сили і спецзасобів щодо ув'язнених.

Правозахисники прозвали цю ініціативу "законом садистів", так як на їх думку, вона дає співробітникам федеральної служби виконання покарань право безкарно бити засуджених за будь-яку провину", - розповіла Лондон.

Ведуча закликала "не мовчати, тому що потім прийдуть за нами".

"Небезпечні слова": Кремль налякали заяви Макрона і Кемерона про війська в Україні та удари по РФ

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:30

Прессекретар російського правителя Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що у Кремлі стурбовані та вважають "небезпечними" і такими, що "нагнітають напруженість" останні заяви президента Франції та очільника МЗС Великої Британії щодо можливої присутн...

Ворог стягує сили! До 500 тисяч військових: Чисельність російських військ в Україні значно збільшилася, - Павлюк

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:22

Чисельність російських військ на території України значно збільшилася з 2022 року. На тимчасово окупованих територіях перебуває від 510 000 до 513 000 російських військовослужбовців. Про це заявив командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-лейтенант Олек...