Сліди Кремля у Європі: Путін та уряд РФ планували держпереворот у Чорногорії, - The Telegraph

Метою міжнародних терористів з Росії був зрив входження Чорногорії до складу НАТО.

Прем'єр Чорногорії Міло Джуканович. Фото:http://www.telegraph.co.uk/

В кінці 2016 року за підтримки офіційної Москви у Чорногорії діяли організатори путчу в цій країні та вбивства прем'єр-міністра Міло Джукановича. Таку інформацію передає The Telegraph, інформують Патріоти України.

Видання опублікувало знімки тих чоловіків, які повинні були не допустити вступ Чорногорії до НАТО силовим шляхом. Як відомо, в день виборів до місцевого парламенту група людей зі зброєю мала наказ почати атаку на парламент.

Цією справою керували, за попередньою змовою, професійні вбивці, офіцери російської розвідки, пише лондонська газета. ЗМІ опублікувало фотознімки чотирьох чоловіків, які, на їхню думку мали стосунок до кремлівської античорногорської змови.

Як пише агентство, двоє з них - ймовірно, громадяни РФ - Едуард Широков і Володимир Попов. За даними журналістів, їх завдання по держперевороту було зірвано 16 жовтня минулого року за кілька годин до його виконання. Метою міжнародних терористів з РФ був зрив входження Чорногорії до Північноатлантичного Альянсу.

До речі, дану новину вже обговорили Держсекретар США Рекс Тіллерсон та голова МЗС Великобританії Борис Джонсон.

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...

F-16 скоро будуть в небі України? США вже відправили Києву бомби для винищувачів, - експерт

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:28

У рамках нового пакету військової допомоги США в Україну вже прямують високоточні бомби для сучасних західних винищувачів F-16, заявив полковник запасу Збройних сил України, військовий експерт Петро Черник в ефірі телемарафону Єдиних новин, коментуючи ...