Словацький реформатор назвав свої умови у відповідь на пропозицію Яресько та Гройсмана очолити Мінфін

Найважливішим пріоритетом Мінфіну має бути продовження консолідації публічності фінансів, реформа фіскальної та митної служби, податкова реформа, яка була зроблена частково, фіскальна децентралізація, консолідація банківського сектора.

Іван Міклош. Фото: tyzhden.ua.

Умови входження в уряд насамперед, програмні, однак каменем спотикання може стати громадянство. Про це в програмі "Вечірній прайм" на телеканалі 112 Україна заявив екс-міністр фінансів Словаччини Іван Міклош, передають Патріоти України.

"Спочатку я отримав пропозицію від Наталії Яресько. Це було кілька тижнів тому. Минулого тижня я отримав пропозицію від Гройсмана. Мова йде про посади віце-прем'єра та міністра фінансів. Що стосується умов, мої умови, насамперед, програмні. Необхідно мати прореформную програму і команду. Ця програма і команда повинна отримати підтримку в парламенті. І друга умова – моє громадянство. У нас в Словаччині є суворий закон, що кожен, хто отримує громадянство іншої країни, автоматично втратить громадянство. Це для мене проблема", - сказав Міклош.

Він зазначив, що був би радий бачити у новому уряді чинного міністра фінансів Наталію Яресько. "Я був би радий її бачити в уряді... Буде вона чи не буде в уряді – залежить від неї і майбутнього прем'єра", - сказав він.

На думку Міклоша, найважливішим пріоритетом Мінфіну є продовження консолідації публічності фінансів, реформа фіскальної та митної служби, податкова реформа, яка була зроблена частково, фіскальна децентралізація, консолідація банківського сектора. "Ці заходи потрібні не для МВФ, вони необхідні, тому що без них не буде стабільності, інвестицій, не буде зростання, не буде покращення життя українців", - вважає він.

"Загін задоволень" Кім Чен Ина: Скільки незайманок корейці приносять у жертву своєму комуністичному божеству

четвер, 2 травень 2024, 9:34

Отакий соціалізм вибудували в КНДР. От за це було пролито кров мільйонів людей. Щороку диктатор Північної Кореї Кім Чен Ин нібито відбирає 25 незайманих дівчат для свого "загону задоволень". Про це розповіла Пак Енмі, яка втекла з КНДР. . За словами П...

Батальйон "Хабарник" то не про фронт: Із законопроєкту про звільнення топ-корупціонерів від вироків в обмін на мобілізацію приберуть лише "верх". Більшість бубочок відмажуть, - Шабунін

четвер, 2 травень 2024, 9:05

Яку цінність для армії та перемоги являє собою, наприклад, Роман Насіров, знають лише творці законопроекту. Як і тому, чому гарному зможе навчити своїх нових начальників в ЗСУ​. Верховна Рада на своєму засіданні має намір проголосувати у другому читанн...