Слушна ідея вже є: Як Росію покарають за ескалацію на Азові

Окрім блокади суден, існує також механізм, за допомогою якого у санкційний список можуть потрапити імена винуватців атаки на українців.

Росію мають покарати за провокації. Ілюстрація: 5.ua.

У Держдепі США вважають, що країни Заходу мають обговорити можливість блокування російських суден на їх шляху із Азовського моря. Про це заявив заступник помічника держсекретаря США з питань Європи й Євразії Джордж Кент, інформують Патріоти України.

За його словами, між міністрами закордонних справ країн НАТО мають пройти дискусії щодо нових санкцій проти РФ та безпеки в Чорному морі. "Але можу послатися на німецьких політиків, що західні країни мали б оговорити можливість блокування російських кораблів в інших морях. Це слушна ідея", – зазначив Кент.

Він також натякнув на те, що існує механізм, за допомогою якого у санкційний список можуть потрапити імена винуватців атаки на українські судна.

Джерело: Громадське.ua

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...