Смертельна перестрілка в Миколаєві: Є жертви (фото)

Вчора в центрі міста стався конфлікт між трьома чоловіками, який переріс у стрілянину. Результат - одна людина загинула, двох поранено.

На місці інциденту. Фото: Novosti - N.org.У центрі Миколаєва ввечері, 8 липня, стався конфлікт з перестрілкою, в результаті якої помер один з учасників інциденту. Ще дві людини знаходяться в лікарні. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області, передають Патріоти України.

Перестрілка сталася на газоні на перетині вулиць Соборна (Радянська) і Адміральська. Трьома постраждалими виявилися чоловіки неслов'янської зовнішності 29, 31 і 44 років. У двох вогнепальні поранення у стегно і гомілку. У третього діагностували травми голови, поранення лоба і ноги. Не приходячи у свідомість, він помер у лікарні.

Причини події поки невідомі. Учасники конфлікту не зверталися в поліцію із заявами.

Правоохоронці виявили на місці події пістолет іноземного виробництва та сім стріляних гільз. Також повідомляється, що одна з куль потрапила в автомобіль, який був припаркований неподалік.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть). Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....