"Смешались в кучу кони, люди...": На Росії пропонують створити православний інноваційний центр

Уявляєте монахів за комп'ютерами? Відпущення гріхів по е-мейлу? Молитву в чаті?

У Сколково пропонують створити православний інноваційний центр. Фото: vlasti.net.

В Асоціації православних експертів вважають, що церква – це опора модернізації. З цієї причини в Сколково пропонують створити православний інноваційний центр. Таку ініціативу озвучив в прямому ефірі радіостанції «Російська служба новин» глава Асоціації православних експертів Кирил Фролов, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК.

«Зараз православ'я – це основа модернізації. Особисто я вважаю, що російські комп'ютери повинні створюватися при російських монастирях: розумні молитви, розумне роблення, розумне чернецтво», - сказав Фролов.

«Ми, Асоціація православних експертів, вважаємо, що православний інноваційний центр повинен відкритися в Сколково, тому що Церква – це опора модернізації, а не перешкода», - зазначив експерт.


В РНБО відреагували на повідомлення, що 3-тя штурмова бригада ЗСУ відмовилась виконати наказ Сирського зупинити прорив фронту під Очеретиним"

четвер, 2 травень 2024, 10:00

За повідомленням Центру протидії дезінформації при РНБО України, 2 травня російська пропаганда запустила 2 фейки. Фейк: Зрадник України Прозоров заявив: "Трагедія в Одесі 2 травня 2014 року була чітко спланованою операцією, а не трагічним збігом обстав...

"Загін задоволень" Кім Чен Ина: Скільки незайманок корейці приносять у жертву своєму комуністичному божеству

четвер, 2 травень 2024, 9:34

Отакий соціалізм вибудували в КНДР. От за це було пролито кров мільйонів людей. Щороку диктатор Північної Кореї Кім Чен Ин нібито відбирає 25 незайманих дівчат для свого "загону задоволень". Про це розповіла Пак Енмі, яка втекла з КНДР. . За словами П...