​«Сміявся весь зал», - український міністр про недолугу заяву депутатки РФ на міжнародному форумі у Польщі

Депутатша проникла на форум, де про Росію і не йшлося, щоб влаштувати маленьку але, сплановану кремлівським керівництвом провокацію

Ігор Жданов

На одній із пленарних сесій форуму «Європа-Україна» у Польщі весь зал сміявся над заявами російського депутата. Про це на своїй сторінці в Facebook написав міністр молоді та спорту Ігор Жданов, зазначають Патріоти України.

«Сьогодні на одній із пленарних сесій форуму "Європа - Україна" в Польщі депутатша з Держдуми Росії, виконуючи, напевне, свої темники, "щиро" здивувалася про те, що українці заявляють про збройну агресію РФ проти України. Мовляв, це громадянська війна, а ми, тобто росіяни всі такі білі і пушисті.

Сміявся весь зал. Весь світ знає, що російські війська воюють на Сході України, а депутатша ні. Хоча б матчастину вивчила, тобто Путіна, адже той нещодавно це визнав в своїх інтерв'ю. До речі, зброя, яку виробляють виключно в Росії, теж в супермаркеті за рогом вулиці не купиш», - пише міністр.

«Здається, що росіяни подорожують конференціями лише заради пари фраз та відпрацюваня темників. Їх чергові провокації на форумі "Європа -Україна" продовжуються.

Нешанований мною пан Марков: "в Україні громадянська війна, в основі якої лежить мовний конфлікт".

Моя відповідь: вам відповіли добровольчі батальйони, які першими стали на захист країни проти агресії Росії. Серед їх особового складу було шістдесят відсотків російськомовних українців-патріотів», - додає Жданов у наступному посту.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...