"Сначала "ватники" не хотели выходить из машины и делали вид, что они глухие", - як в Одесі перевиховували апологетів "побєдоносія" (фото, відео)

По Одесі вільно роз'їжджали прихильники "руського міра" з радянською символікою.

Ватник -"дєдовоєвальник". Скріншот.

Спочатку "ватники" не хотіли виходити з машини і робили вигляд, що вони глухі, але під натиском активістів після декількох хвилин все-таки стали відкривати роти і відповідати на питання. Правда питання про те, з ким Україна воює на Донбасі і кому належить Крим, сепаратистів приводили в справжній ступор, пишуть Патріоти України.

Так, біля одного з відділів поліції в Одесі, активістами був зупинений ретро-автомобіль американського виробництва часів Другої світової війни.

Пасажир авто, який, до слова сказати, був напідпитку і з сильно побитим обличчям, був одягнений в форму радянського солдата. Пізніше його затримали співробітники поліції. Також не вселяв довіри і водій ретро-машини, у якого куртка теж була в плямах крові.

Обидва сепаратисти спочатку категорично відмовилися відповідати на питання по Криму і Донбасу, але наполегливість активістів свою справу зробила. В кінцевому підсумку в люті і зі злістю один із затриманих на камеру вимовив те, що від нього вимагали одеські активісти.

Зокрема, дивного вигляду сепаратист сказав, що Крим - це Україна, Путін - х ****, Росія агресор і напала на Україну, та ін.

Увага! На відео присутня ненормативна лексика.

Ще про один інцидент на своїй сторінці в Facebook повідомив радник голови Одеського обласного управління поліції Руслан Форостяк.

Він розповів про затримання 2 громадян, які порушили закон про декомунізацію. Правопорушники були спіймані за те, що роз'їжджали по Одесі з прапором з радянською символікою.

Україна може отримати від Німеччини і партнерів ще сім систем Patriot, - Шольц

четвер, 18 квітень 2024, 20:57

Україна може отримати ще шість систем протиповітряної оборони Patriot від партнерів по Північноатлантичному альянсу і ще одну - від Німеччини. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, повідомляють Патріоти України з посиланням на пресслужбу Європейс...

"Візуально схожа на Mbombe 6×6": На відео з Сирським і Умєровим помітили невідому раніше бронемашину українського виробництва

четвер, 18 квітень 2024, 20:17

Головнокомандувачу ЗСУ Олександру Сирському та міністру оборони України Рустему Умєрову представили нове озброєння та військову техніку вітчизняного виробництва. Про це у четвер, 18 квітня, повідомляє "Мілітарний", передають Патріоти України. . Зазнач...