"Собаки Шувалова, узнав о яхте Сечина, отказываются летать на частном самолете": Користувачі соцмереж обговорюють VIP-покупку керівника "Роснефти"

Розслідування про придбання керівником компанії "Роснефть" Ігорем Сечіним яхти за $100 млн нагадало користувачам соцмереж новину про те, що дружина віце-прем'єра РФ Ігоря Шувалова перевозить своїх собак породи коргі на виставки на бізнес-джеті.

Яхта "Принцеса Ольга". Фото: novayagazeta.ru.

Користувачі соціальних мереж відреагували на розслідування "Нової газети", згідно з яким керівнику "Роснефти" Сєчину належить яхта St. Princess Olga, яка займає 72 місце в рейтингу найбільших яхт у світі, пишуть Патріоти України.

За інформацією журналістів, яхта названа в честь дружини Сечіна Ольги Рожкової, яка в 2011 році змінила прізвище на Сєчіна. Вона працює в державному "Газпромбанку", проводить багато часу за кордоном і регулярно публікує в соцмережах фотографії з елітної яхти.

За оцінками експертів, яхта коштує не менше $100 млн, тоді як офіційний заробіток чиновника, за інформацією "Російської служби ВВС", становить близько $12 млн на рік.

Ворог посилює натиск: На кордоні Часового Яру йдуть бойові дії

четвер, 2 травень 2024, 16:23

Бойові дії дійшли до межі міста Часів Яр Донецької області. У місті залишається майже 700 осіб. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на начальника Часовоярської міської військової адміністрації Сергія Чауса в ефірі телемарафону, передають Патріот...

"Занадто багато всього": Війна закінчиться, коли Путін зрозуміє, що не зможе виграти, - американський генерал

четвер, 2 травень 2024, 15:50

Війна в Україні закінчиться тоді, коли Путін зрозуміє, що не може перемогти. Для цього західні партнери мають об'єднати всі можливі зусилля у допомозі нашій державі. Про це заявив американський генерал Бен Ходжес, передають Патріоти України. "Тому ми п...