Собчак розповіла, коли відмовиться від президентської гонки на користь іншого кандидата

Кандидат в президенти пояснила, що зніме свою кандидатуру на користь опозиціонера Навального після його реєстрації.

Ксенія Собчак. Фото:kp.ru

Відома журналістка і ведуча Ксенія Собчак, яка нещодавно повідомила про намір балотуватися на пост президента РФ, розповіла, за яких умов зніме свою кандидатуру на користь опозиційного російського політика Олексія Навального. Про це вона повідомила в ефірі телеканалу Дождь, передають Патріоти України.

Однак це станеться лише в тому випадку, якщо Навального зареєструють кандидатом, оскільки на даний момент він має непогашену судимість і не може приєднатися до передвиборчих перегонів. Також у вівторок, 24 жовтня, під час прес-конференції Собчак розповіла, що перед тим, як оголосити про намір виставити кандидатуру на пост президента, вона повідомила про це Володимиру Путіну і Олексію Навальному.

"Ніякого дозволу я не питала, воно мені не потрібно. Я самостійна людина. Після прийняття цього рішення, я поїхала до Навального, і повідомила, що буду балотуватися", - сказала Собчак.

Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...

Сі Цзіньпін дав гучну обіцянку Макрону щодо війни в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 22:01

Керівник Китаю взяв на себе зобов'язання утриматися від продажу Росії будь-якої зброї і буде суворо контролювати експорт товарів подвійного призначення. Про це заявив президент Франції Еммануель Макрон, повідомляють Патріоти України з посиланням на Le ...