"Сьогодні недоімперія надувається, як жаба з соломинкою. Запаморочення від успіхів зміниться вимушеним протверезінням", - політолог про неминуче ядерне похмілля Путіна

Як тільки ймовірність ураження США впаде нижче 1%, всі ці всесвітні понти секти Путіна різко припиняться. Здуються, як попит на «унікальний смартфон Йотафон», переконаний експерт.

Ілюстрація: ЖЖ"Сьогодні недоімперія надувається, як жаба з соломинкою. Великий ВВП один «хитрий план» перекриває ще більш «хитромудрим». І на будь-які побажання вгамуватися і зосередитися, нарешті, на своїх сортирах – чи то топити там одного друга, чи то самому топитися – одразу істерика щодо «ядерного попелу» і знищення всіх і кожного", - пише у своєму блозі Олександр Кочетков, політолог, передають Патріоти України, і продовжує:

"Так, ядерна зброя – єдиний реальний аргумент недоімперії, до якого цивілізований світ прислухається всерйоз. Вуглеводні таким бути різко перестають. А бізнес в придушеній санкціями Росії хочуть робити тільки авантюристи або ті, хто давно вліз у це лайно.

Так от, про цю саму ядерну зброю. Вона вся – ще з радянських часів. Розвивається і модернізується ще неспішніше, ніж продукція “АвтоВАЗу”. За різних оцінками, наразі території США здатні досягти не більше 10% російських боєголовок. Решта знищуються ПРО. Але і 10% в цивілізованому світі вважають хоч і не фатальними, але неприпустимими втратами.

Тому всілякі західні розумники зараз посилено розробляють нові методи перехоплення російських ракет, котрі переважно базуються на підводних човнах. У це нині вкладають шалені гроші та мізки. І такі методи в найближчі п’ять років будуть, без жодного сумніву, створені та випробувані.

Як тільки ймовірність ураження США впаде нижче 1%, всі ці всесвітні понти секти Путіна різко припиняться. Здуються, як попит на «унікальний смартфон Йотафон». У недоімперії запаморочення від успіхів зміниться вимушеним протверезінням. Утім, до похмілля росіянам не звикати".

Було б бажання: Польща здатна закрити небо над західними регіонами України, - Повітряні сили

понеділок, 29 квітень 2024, 12:56

Польща має системи протиповітряної оборони великого радіуса дії Patriot, тож технічно здатна закрити небо над західними регіонами України. Але в першу чергу для цього потрібна політична воля. Про це сказав речник командування Повітряних сил ЗСУ Ілля Єв...

"Мені достеменно відомо": Цимбалюк розповів, навіщо Навальний повернувся до Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 12:30

Російський опозиціонер Олексій Навальний повертався в Москву із упевненістю в тому, що росіяни на руках понесуть його до Кремля. Таку заяву в інтерв’ю "Главкому" зробив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти України. Журналіст додав, що раніше вв...