"Сокола Путіна" вирішили живим не брати: Повстанці показали, як знищили російський штурмовик (відео)

Арабські джерела наголошують, що Асад давно втратив майже всіх військових пілотів. У небі над Сирією за диктатора б'ються "командировочні" та найманці, надіслані Москвою та Тегераном. Сирійські імена та документи всього лише "легенди" для іноземних зайд.

Як вже повідомляли Патріоти України вояки угрупування "Джейш аль-Нухба" збили російський літак L-39, котрий підримував асадівсько-путінське угруповання з неба в якості штурмовика. Повстанці доповіли, що пілот зміг катапультуватися, але був розстріляний із землі, передає Warjournal Channel.

Зазначається, що повстанці збили навчально-бойовий літак, який використовують як штурмовик для підтримки піхоти, за допомогою ПЗРК "Стріла-3" російського виробництва. Отже "бумеранг" повернувся до виробника.
Як повідомляв у своєму Telegram-каналі Directorate 4, пілотом навчально-бойового літака, який сьогодні збили бойовики, був уродженець м. Хомс Басім Гасан. Інцидент стався в районі н. п. Ум Харайтан і аль-Хамданія.

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...

В Україні відкрили завод із виробництва високотехнологічних німецьких БПЛА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:45

В Україні відкрили завод німецької компанії Quantum-Systems GmbH з виробництва безпілотників. Про це напередодні повідомила пресслужба компанії. . Очікується, що на виробництві збиратимуть по 1000 дронів на рік, а також виготовлятимуть запчастини. . ...