Соцмережі вразила заява Савченко про "єврейське ярмо" (відео)

Питання від слухачки до нардепа пролунало в прямому ефірі телеканалу NewsOne.

Надія Савченко під час прямого ефіру. Фото:скрін відеоНадія Савченко погодилася зі словами жінки, яка у прямому ефірі заявила, що зараз в Україні спостерігається “єврейське ярмо”. Питання пролунало в прямому ефірі телеканалу NewsOne, передають Патріоти України.

За словами телеглядачки, “в народі кажуть, що було татаро-монгольське іго, було польське ярмо для України, зараз єврейське ярмо для України”. Вона запитала Савченко, “чому ви про це мовчите?”. Савченко зазначила, що народ “говорить правду”, але “політикам про це говорити не можна”.

Соціальні мережі відреагували на слова нардепа:

Володимир Король: Пропоную почати єврейські погроми з погромів сім’ї Савченко…

Mихайло Ситников: Ще один доказ, що на Кремль працюють нацисти.

Андрій Лібман: Схоже, в полоні їй психіку порушили жорстко. А може і раніше. Це було видно ще в момент звільнення. Добре, що останнім часом вона втратила свою популярність і думка її мало що значить.

Борис Богданов: Але вона працює телеведучою на єврейському каналі.

Ольга Весна: Дивно, що редактори пропустили таке питання. Воно явно провокаційне і можливо навіть постановочне, тепер з подачі Рабіновича чмокають губами і хитають головами.

Олексій Голобуцький: Савченко вже і антисеміткою проявила себе. Ну, тепер уже, здається, дно. Але відчуваю, що ще постукають знизу. Загалом, а чи не поїхати Надійці “рятувати Росію”, якщо вже вона визначилася з тим, кого для цього потрібно бити?

Денис Казанський: Надія Савченко в прямому ефірі міркує про “єврейське ярмо” в Україні і політиків з “неукраїнською кров’ю”. Це настільки прекрасно, що тут просто нема чого додати.

“Люди і самі знають … Треба думати, як це виправити”, – сказала Савченко. І так, влада у нас, якщо взяти так, дійсно має кров не українську, скажімо так. Говорити про це? Говорити про це можна, але що з цим робити? Потрібно думати і діяти”, – висловилася Савченко.

"Проблема в тому...": Patriot не можна використовувати для захисту лінії фронту без прикриття іншими ЗРК, - експерт

середа, 24 квітень 2024, 16:22

Системи Patriot не можна використовувати для захисту лінії фронту, не прикриваючи їх іншими зенітно-ракетними комплексами. Такою думкою в ефірі телеканалу FREEДОМ поділився військовий аналітик, ветеран російсько-української війни Олексій Гетьман, пере...

Уже сам факт "зіпсував" все: Опозиціонер розповів, що найбільше налякало Путіна перед інавгурацією

середа, 24 квітень 2024, 15:57

У Росії 7 травня 2024 року запланована інавгурація Владіміра Путіна. На цю подію у російської пропаганди були великі плани, але Україна отримає довгоочікувану військову допомогу від США - 61 мільярд доларів, що може змінити ситуацію на фронті, передаю...