"Совпадение? Не думаю": В Білорусі заборонили пропутінський канал

​Згідно з білоруським законодавством телеканал "Росія 24" не можна транслювати на території цієї країни.

В Білорусі заборонили телеканал Кисельова. Фото: zn.ua.

У Білорусі заборонили російський пропагандистський телеканал "Росія 24". Про це повідомляє білоруська газета "Наша Ніва", передають Патріоти України.

Відзначається, що згідно із законодавством Білорусі, канал "Росія 24" заборонено транслювати в громадських місцях. Більш того, його немає і в офіційному переліку з 209 іноземних телеканалів, які мають дозвіл на поширення в країні.

"Це означає, що його показ будь-де, окрім приватних квартир громадян, неминуче спричинить за собою сумні юридичні наслідки", - розповіла завідуюча сектором телебачення і радіомовлення міністерства інформації Білорусі Надія Бєльська.

Держсекретар США зробив заяву про "нові кроки на підтримку України"

вівторок, 14 травень 2024, 20:51

На Вашингтонському саміті НАТО будуть зроблені «нові кроки на підтримку України». Про це заявив державний секретар США Ентоні Блінкен під час виступу в Київському політехнічному інституті, передають Патріоти України. «Ми хочемо, щоб Україна була в силь...

Найближчими днями: Макрон оголосив передачу Україні додаткового озброєння

вівторок, 14 травень 2024, 20:43

Президент Франції Емманюель Макрон сьогодні, 14 травня, під час розмови з українським лідером Володимиром Зеленським анонсував поставки додаткового озброєння ЗСУ. Про це йдеться у повідомленні Єлисейського палацу за підсумками телефонної розмови презид...