​Спадкоємці Яценюка: Ляшко має хороші шанси відсунути Яресько, однак на заваді може стати потужний «варяг» - джерело

Зміна українського Кабміну може відбутися вже 15 березня. Є три кандидати за яких борються потужні сили. Причому «варяг» - не Міхеїл Саакашвілі, а не менш відомий польський реформатор.

Олег Ляшко дуже хоче покерувати

На посаду голови уряду обговорюється, крім Наталії Яресько, кандидатура колишнього прем'єра Польщі Лешека Бальцеровича та лідера Радикальної партії Олега Ляшка. Про це розповів лідер «Третього майдану» Дмитро Павліченко з посиланням на джерело з оточення Турчинова, зазначають Патріоти України. Такий розклад пояснює нервову реакцію Ляшка на оприлюднення у ЗМІ інформації про вірогідне призначення Наталії Яресько на найвищу посаду в уряді.

«Джерело... Секретаря РНБО Олександра Турчинова... Вже досягнута принципова домовленість про зміну українського Кабміну. Народний депутат повідомив, що така зміна може відбутися вже 15 березня. Крім кандидатури Наталії Яресько на посаду голови українського уряду обговорюється також і кандидатура колишнього прем'єра Польщі Лешека Бальцеровича та Олега Ляшка», - зазначив Павліченко.

Нагадаємо, голова Верховної Ради України Володимир Гройсман заявив, що не тримається за свою нинішню посаду, а також не може виключати того, що не стане новим прем'єр-міністром.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...