​Спецоперація тривала більше двох місяців: Сакварелідзе повідомив про затримання чергового прокурора-хабарника

Негідник з відомства Шокіна погорів не сам, а у компанії кіровоградських чиновників і на досить жалюгідній сумі

Давид Сакварелідзе

13 січня успішно завершена спецоперація по затриманню корумпованих чиновників. В результаті затримано коло осіб, серед який був глава одного з підрозділів прокуратури Кіровоградської області. Про це повідомив помічник генерального прокурора України, глава прокуратури Одеської області Давид Сакварелідзе, передають Патріоти України.

Прокурор повідомив, що затриманий працівник прокуратури протягом двох місяців отримував хабарі через свого помічника, всього прокурору було передано $6,5 тисяч, за які він обіцяв приймати процесуальні рішення на користь заявника.

Сакварелідзе повідомив, що співробітник прокуратури, а також посередник були затримані в момент передачі хабара в сумі $3300.

"Вже завершуються обшуки за місцем роботи прокурора та місцем проживання співучасників злочину. Вже вилучено понад $5 тис. і більше 50 тис. грн", - додав він.

В даний час розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 КК України (незаконне отримання вигоди посадовою особою). Також Сакварелідзе додав, що для фігурантів справи прокуратура просить призначити запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Росія планує зірвати Глобальний саміт миру в Швейцарії – Зеленський

середа, 24 квітень 2024, 19:55

Росія має конкретний план для зриву Глобального саміту миру, який має відбутися у Швейцарії. Про це заявив президент Володимир Зеленський під час зустрічі з представниками держав-партнерів і міжнародних організацій, які працюють в Україні, передають Па...

Виконував завдання росіян: Харківський підприємець проведе п'ять років у тюрмі (фото)

середа, 24 квітень 2024, 19:14

Орджонікідзевський районний суд Харкова виніс вирок 44-річному приватному підприємцю з Харкова, який співпрацював із російськими окупантами. Чоловіка визнали винним і призначили йому покарання у вигляді п'яти років і шести місяців тюрми. У суді чоловік...