Спецслужби РФ планували вбивство генерала Аброськіна - Матіос

Як вдалося з'ясувати, нинішній перший заступник Нацполіції Аброськін був суб’єктом замаху на вбивство перед підривом полковника Шаповала.

Анатолій Матіос. Фото:unn.com.ua

Суб'єктами інтересу спецслужб Російської Федерації були 1600 українських правоохоронців і високопосадовців. Про це повідомив головний військовий прокурор України Анатолій Матіос на брифінгу у Києві, передають Патріоти України з посиланням на 112 Україна.

"Суб'єктами інтересу спецслужб країни-сусіда, а також Центру спеціальних операцій "ДНР", "ЛНР" були 1600 правоохоронців і державних діячів України. Я підтверджую це. Зокрема й найвище керівництво держави. Тільки завдяки технічним можливостям, які точно не у військторгу прикупили в "ДНР", "ЛНР", змогли відслідковувати в режимі реального часу місцеперебування і пересування такої великої кількості людей", - повідомив Матіос.

Також Головний військовий прокурор повідомив про те, що суб'єктом замаху на вбивство перед підривом полковника Шаповала мав бути нинішній перший заступник Нацполіції Аброськін.

"Хочу сказати більше: суб'єктом замаху на вбивство перед підривом полковника Шаповала мав бути (його врятували Боже провидіння і відрядження за межі України) нинішній перший заступник Нацполіції Аброськін. Він пройшов за міліметр від вибуху. Група працювала як по ньому, так і по Шаповалу. Це все, що я можу сказати", - додав Матіос.

Готуються прибрати? Шойгу може потрапити під "удар" через "перезавантаження" влади в Кремлі, - FT

понеділок, 29 квітень 2024, 8:30

Міністр оборони РФ Сергій Шойгу опинився під загрозою серйозного удару після арешту заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова, якого підозрюють в корупції. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. Видання пише, що Шойгу досі вижи...

На концерті Кобзона рекордний квітневий аншлаг: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 квітня

понеділок, 29 квітень 2024, 8:05

В української артилерії явно побільшало снарядів. Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.04.24 орієнтовно склали: