Спіймали "Мультика": У ГПУ розсекретили деталі масштабних обшуків у Миколаєві

Всього затримано 5 осіб.

Фото: ФБ

У Миколаєві в результаті спільної операції Генеральної прокуратури та Служби безпеки України було затримано п'ятьох осіб, серед яких - лідер угруповання Тітов, відомий у кримінальному світі як "Мультик". Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив генпрокурор Юрій Луценко, передають Патріоти України.

"Ці особи підозрюються у створенні злочинної організації, яка впродовж 2008 - 2017 років займалася погрозами вбивством, позбавленням волі людей, рекетом, рейдерством, викраденням, присвоєнням майна і державних коштів", - зазначив Луцекно.

Також, за його словами, члени вказаного угруповання встановили контроль за діяльністю політичних партій в Україні та впливали на прийняття рішень посадовими особами органів держвлади і місцевого самоврядування.

Крім того, вони "підтримували стійке ієрархічне об'єднання у місцях позбавлення волі Миколаївській області".

"Як я і обіцяв - на території Миколаївщини про мультики повинні згадувати лише діти перед сном", - наголосив генпрокурор. Він також похвалив прокурора Миколаївської області та його заступника.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...