"Спікер" Криму згадав бандитські 90-ті і свою тривожну молодість: саме такими методами обіцяє "піднімати" окупований півострів

Принцип виживання в період кінця 20 століття - що не заборонено, те дозволено - Константинов пропонує застосувати на анексованому півострові для "колосального зростання економіки".

Володимир Константинов. Фото:ru.krymr.com

Застосування досвіду 90-х років дозволить домогтися в Криму "колосального зростання економіки". Про це заявив "голова Державної ради" тимчасово окупованого Криму Володимир Константинов, передають Патріоти України з посиланням на КрымИнформ.

"Я згадую дуже добре 90-ті роки, в яких я виріс і сформувався як підприємець, і пам'ятаю, який був тоді подих свободи і як легко тоді працювалося.

Були свої нюанси, були свої складності, але той період, його принцип: що не заборонено, все дозволено. Було багато неврегульованого в той період, дуже багато дозволялося робити, і працювати в бізнесі було вкрай легко", - зазначив "спікер".

На його думку, саме той період створив "колосальний обсяг економіки, майже зруйнованої під час розвалу Радянського Союзу і цілий клас людей, які досі фактично управляють економікою пострадянських республік".

"Тоді це була така енергія випущена в суспільство, яка зробила колосальний ривок, і зараз потрібно зробити такий же", - наголосив Константинов.

Українські військові знищили російський літак Су-25 на Донеччині

субота, 4 травень 2024, 21:01

Президент Володимир Зеленський заявив, що українські військові у суботу, 4 травня, збили російський літак Су-25 у Донецькій області. Про це він сказав у вечірньому відеозверненні, передають Патріоти України. «Особливо відзначу воїнів зі 110-ї окремої м...

"За службу в "Азові": У Росії до 18 років колонії засудили полоненого українця

субота, 4 травень 2024, 20:29

У Ростові-на-Дону, що у РФ, Південний окружний військовий суд засудив до 18 років колонії суворого режиму полоненого українця Владислава Плахотника. Там його звинуватили у службі в українському батальйоні "Азов", який в Росії назвали терористичним. Про...