Спорт на фронті: Чемпіон світу з пауерліфтингу в зоні АТО тренує своїх побратимів (відео)

Після демобілізації і повернення додому пауерліфтер планує знову повернутися до занять спортом.

Юхим Степацький. Фото: nikvesti.com.

Юхим Степацький, рекордсмен і двічі чемпіон світу і чемпіон Європи з пауерліфтингу, тренує своїх побратимів у зоні АТО в імпровізованому батальйонному спортзалі, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

Юхим Степацький, уродженець Миколаєва, потрапив у шосту хвилю мобілізації і вже рік захищає Україну в зоні АТО. А у вільний час Юхим пояснює бійцям, як правильно розраховувати і збільшувати навантаження, дихати під час занять і покращувати свої результати. "Треба було прийти і на власні очі все побачити, спробувати", - пояснив свою присутність у лавах військових Степацький у розмові з журналістами.

Степацький визнає, що в армії схуд. "Від тушонки м'язи не будуть рости, але м'ясо їсти треба", - говорить він.

Юхим переконує, його побратими хочуть повернутися з війни не тільки живими, але і красивими, а він просто підказує їм, що підкачати в першу чергу. Боєць планує обов'язково повернутися у великий спорт після демобілізації.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...