Справа Захарченка: У Росії зник полковник ФСБ

Дмитро Сенін, що доводиться родичем заарештованому полковнику МВД Дмитру Захарченку, вийшов на обід і більше не з'являвся.

Дмитро Сенін, швидше за все, пов'язаний з хабарами свого шурина. Фото: Geektimes.

Полковник Федеральної служби безпеки Росії Дмитро Сенін, який є шурином заарештованого полковника МВД Дмитра Захарченка, звільнився та втік під час обідньої перерви. За інформацією російських ЗМІ, Сенін міг втекти через розслідування проти свого родича, передають Патріоти України з посиланням на Знай.

Наприкінці квітня він пішов на обід, залишивши колегам по службі ключі від сейфу, документи та більше не повертався.

Джерело видання повідомило, що Сенін, швидше за все, втік з Росії за підробленими документами. Проти нього порушили кримінальну справу про дезертирство, яка передбачає до семи років за ґратами.

Нагадаємо, Дмитра Захарченка заарештували за отримання 7 млн рублів хабаря у вересні 2016 року. Під час обшуків у нього знайшли 9 млрд рублів. Полковника звільнили з посади та взяли під варту. Своєї провини він не визнає.

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...

"Без нашої участі - це несерйозно": Пєсков відреагував на те, що РФ не покликали на Саміт миру у Швейцарії

четвер, 2 травень 2024, 19:15

У Кремлі назвали "Глобальний саміт миру", який пройде 15-16 червня у Швейцарії, не налаштованою на результат ініціативою, передають Патріоти України. Заяву прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова цитують російські пропагандистські ЗМІ. За його словами, бе...