Справжній вояка: Стала відома цікава деталь про нового командувача ВМС під час захоплення Криму

Під час анексії українського півострова "зеленими чоловічками" генерал Воронченко пропонував розбомбити захоплений кримський парламент з метою нейтралізації окупантів.

Порошенко призначив Ігоря Воронченка командувачем ВМС України. Фото: прес-служба президента

Про бойовий досвід майбутнього командувача ВМС Патріоти України вже писали, а тепер стало більше відомо про те, як діяв генерал морпіхів у трагічні дні окупації Криму. Про це пише інфоресурс Листок, передають Патріоти України.

Як ми вже повідомляли, Президент України Петро Порошенко провів зустріч з генерал-лейтенантом Ігорем Воронченком, за результатами якої офіцер був призначений на пост глави ВМС України.

Петро Олексійович зазначив, що провів консультації з секретарем РНБО, Міністром оборони і начальником Генштабу, в результаті чого прийняв рішення погодити кандидатуру Ігоря Воронченка на посаді глави ВМС України.

У свою чергу новопризначений командувач Ігор Воронченко розповів своє бачення реформування ВМС і висловив переконання, що військово-морські сили повинні бути реформовані за зразками НАТО.

До речі, під час захоплення півострова "зеленими чоловічками" генерал Воронченко пропонував розбомбити захоплений кримський парламент з метою нейтралізації окупантів.

Окупанти прорвалися в Красногорівку, але ЗСУ заблокували штурмові групи - речник ОСУВ "Хортиця"

середа, 8 травень 2024, 23:17

Збройні сили України заблокували штурмові групи російської армії, які прорвалися у місто Красногорівка Донецької області. Про це розповів речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Назар Волошин в ефірі Армія TV, передають Патріоти Ук...

"Ще не пізно...": Адмірал НАТО прокоментував просування росіян на фронті

середа, 8 травень 2024, 23:08

Попри просування російських сил на полі бою Україна все ще може виграти війну. Про це заявив голова Військового комітету НАТО адмірал Роб Бауер в інтерв'ю бельгійському мовнику VRT, передають Патріоти України. Бауера вважає, що для України «ще не пізно...