"США мають допомогти Україні захистити себе", - Кондоліза Райс

Санкції разом із низькими цінами на нафту дійсно серйозно шкодять російській економіці.

Кондоліза Райс. Фото: zn.ua.

США повинні допомагати Україні захищати себе, вважає екс-держсекретар США Кондоліза Райс. "Я безумовно вірю, що ми повинні допомагати Україні захищати себе, я вірю, що у людей має бути можливість захищати себе за допомогою стрілецької зброї, хоча американський уряд не обрав цей шлях, і я його розумію", - сказала вона в інтерв'ю Фактам тижня на ICTV, передають Патріоти України.

Вона закликала ставитися з терпінням до порушення Росією Мінських домовленостей. "Очевидно, що Мінські домовленості постійно порушуються, але ми повинні до цього ставитися з терпінням і продовжувати стояти на своєму. Санкції разом із низькими цінами на нафту серйозно шкодять російській економіці", - зазначає Райс. Політик також закликала Україну посилитися зусилля для здійснення економічних реформ.

"Ми не станемо стороною конфлікту": У Німеччині запропонували збивати дрони над заходом України силами ППО країн НАТО

субота, 11 травень 2024, 21:44

Члени німецького парламенту від урядових "Зелених" та "Вільних демократів", а також опозиційної ХДС виступають за те, що системи протиповітряної оборони країн НАТО збивали дрони над західною частиною України, передають Патріоти України. "Це розвантажит...

"Врешті, невдахи-окупанти згоріли разом із авто": Група загарбників на багі намагалася прорвати оборону військових єгерів (відео)

субота, 11 травень 2024, 21:24

Російські війська намагалися штурмувати на багі позиції десантників 71-ї єгерської бригади. Захисникам вдалося ліквідували окупантів. Про це йдеться на сторінці бригади. Група російських окупантів на багі намагалася прорвати оборону підрозділу 71-ї єге...