США можуть укласти ядерну угоду з Росією

Трамп зазначив, що готовий довіряти Володимиру Путіну і Ангелі Меркель, але довго це може і не продовжитися.

Дональд Трамп. Фото: ІноЗМІ

Новообраний президент США Дональд Трамп заявив про свою готовність запропонувати президенту Росії Володимиру Путіну зняття санкцій з РФ в обмін на скорочення ядерних арсеналів. Про це Трамп сказав в інтерв'ю британській газеті Times, передають Патріоти України.

Він зазначив, що можна домогтися гарних домовленостей з Росією в обмін на зняття санкцій, скорочення ядерної зброї він назвав можливою складовою частиною цього процесу. Трамп зазначив, що на початку своєї президентської діяльності готовий довіряти президенту РФ Володимиру Путіну і канцлеру Німеччини Ангелі Меркель, але довго це може і не продовжитися.

Новообраний президент США в інтерв'ю розкритикував Путіна за російську кампанію в Сирії, а Меркель за дозвіл мільйонам мігрантів приїхати в Німеччину. Також він заявив, що через міграційну кризу багато країн будуть залишати ЄС слідом за Великобританією. Трамп пообіцяв, що зміцнить кордон США. Найгіршим рішенням в історії Америки він назвав вторгнення в Ірак і зазначив, що в Афганістані також погані справи.

ППО недоімперії тріщить по швах: Бійці ССО спалили третій російський "Бук" на Сумському напрямку за тиждень (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:55

Не встигли вояки держави-агресора прибрати останки "Буків" вражених 30 квітня, як їм додалося сумної роботи. Оператори одного з підрозділів Сил спеціальних операцій уразили ворожий зенітний ракетний комплекс Бук-М1 на Сумському напрямку. Про це повідом...

Окупанти вбили бабусю та її 12-річну онуку на Донеччині (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:30

Російська армія завдала удару по селищу Мемрик Покровського району на Донеччині. Попередньо, окупанти атакували населений пункт з РСЗВ "Град". Тілесні ушкодження, несумісні з життям, зазнали 65-річна бабуся та її онука 12 років. Про це повідомили в Дон...