США можуть виділити Україні величезну суму на морську та повітряну оборону, - Курт Волкер

На переконання спецпредставника США, ухвалення закону про продаж військового обладнання стане сигналом не лише для платників податків у США, а й для європейських країн.
Курт Волкер. Фото: Delo.ua.

Вашингтон має намір підтримати прагнення України зміцнити військову оборону. Конгрес США у січні 2019 року заслухає інформацію про виділення Україні ще 125 мільйонів доларів військової допомоги. Про це повідомив спеціальний представник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер на зустрічі з Головою Верховної Ради Андрієм Парубієм, передають Патріоти України із посиланням на прес-службу парламенту.

"Спеціальний представник повідомив, що у січні наступного року у Конгресі США буде заслуховуватись інформація щодо виділення наступних 125 мільйонів доларів військової допомоги Україні - половини допомоги на наступний рік", – йдеться у повідомленні.

Волкер наголошує, що в США є бажання підтримати Україну у її намірах зміцнити оборону на морі, берегової лінії і повітряної оборони. На переконання спецпредставника США, ухвалення закону про продаж військового обладнання стане сигналом не лише для платників податків у США, а й для європейських країн.

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...

Дуже потрібно "м'ясо": Окупанти в Маріуполі ловлять мігрантів, їх можуть кинути на війну проти України, - Андрющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:50

У тимчасово окупованому Маріуполі відбуваються масові рейди проти мігрантів. Так, загарбники виловлюють на вулицях міста людей азійської зовнішності, завантажують у вантажівки та доставляють до військкоматів, передають Патріоти України. Надалі окупанти...