США "попрацювали": Кисельов пояснив, чому смерть Лєсіна може бути "фейком"

Смерть екс-радника Путіна могли інсценізувати в обмін на імунітет від переслідування ФБР, за що Лєсіну потрібно було поділитися з американськими правоохоронними органами і спецслужбами певною інформацією.

Михайло Лєсін. Фото:www.kommersant.ru

Загибель колишнього міністра друку Росії Михайла Лєсіна, про смерть якого стало відомо в листопаді 2015 року, може бути інсценуванням, а сам він може переховуватися в США. Про це в інтерв'ю Собеседнику заявив російський журналіст Євген Кисельов, передають Патріоти України.

Так, журналіст зазначив, що в історії з таємничою смертю екс-радника Володимира Путіна є багато дивного, "починаючи з того, що пан Лєсін, людина зовсім не бідна і схильна до того, щоб жити на широку ногу, зупинився на рідкість у скромному і не надто затишному готелі - між трьома і чотирма "зірочками". І закінчуючи тим, що первинна заява від родичів була, що він помер від серцевого нападу".

Кисельов упевнений, що будь-який судмедексперт "повинен легко зрозуміти, коли людина померла від серцевого нападу, а коли його тіло вкрите травмами, отриманими від ударів тупим предметом".

"Я взагалі не здивуюся, якщо виявиться, що пан Лєсін живий-здоровий і перебуває під програмою захисту свідків, а вся ця історія з його смертю - не більше, ніж спеціально затіяне американськими спецслужбами інсценування. У всякому разі, ці розмови вже давно ходять в певних колах", - зробив припущення журналіст.

"Цілком можу припустити, що в обмін на імунітет від переслідування ФБР він погодився відповісти на ряд питань, поділитися з американськими правоохоронними органами і спецслужбами наявною у нього інформацією", -додав він.

Також Кисельов вважає, що якщо Лєсін "загинув" саме в рамках програми захисту свідків, то про це стане відомо, в кращому випадку, через не один десяток років.

Як повідомлялося раніше, Лєсін помер 6 листопада 2015 року у Вашингтоні в готельному номері. Судово-медичні експерти США прийшли до висновку, що причиною смерті стали тупі травми голови.

У Зеленського назвали три чинники для перемоги над Росією

неділя, 12 травень 2024, 11:59

Україна зможе перемоги у війні з Росією за наявності трьох чинників: паритету зброї на фронті; максимального позбавлення ворога інструментів фінансування агресії; політичної, дипломатичної, інституційної ізоляції РФ. Таку думку висловив радник керівник...

Якщо ми втратимо ці висоти...: У Часовому Яру вирішується доля Донецької області, - Дикий

неділя, 12 травень 2024, 11:30

Колишній командир взводу батальйону "Айдар" Євген Дикий розповів, що за Часів Яр тривають важкі бої, росіяни не мають просування у місті. Про це він розповів в етері "Еспресо". "Я думаю, що в росіян не має мети захопити Часів Яр під конкретну дату. Вті...