"СССР и Россия победили не фашизм, а Гитлера, фашизм РФ взяла себе", - Рабінович

Доводить це і непокладення квітів біля стели Києва в Москві.

Слава Рабінович. Фото: ЖЖЗараз в Росії фашизм проявляється в формах, дуже схожих на Німеччину кінця 1930-х років - таку думку виданню "Гордон" висловив фінансист і блогер Слава Рабинович, передають Патріоти України. Коментуючи те, що стела Києва біля Могили Невідомого Солдата біля стін Кремля була єдиною без кошика з квітами від офіційної влади, він сказав:

"Я не бачив, чи було це. Якщо так і є, то досить подивитися хроніку взяття гітлерівськими військами Данцига, і подивитися який-небудь пропагандистський фільм тих років, і відразу стає ясно, що ми маємо справу зі звичайним російським фашизмом". На його думку, "Радянський Союз, і в тому числі Росія, не перемогли фашизм, а тільки Гітлера".

"РФ як правонаступник СРСР дуже швидко взяла фашизм собі. Якщо за радянської влади були одні його прояви, то в пострадянській Росії, і особливо в останні два роки, фашизм проявляється в формах, дуже близьких до тих, які були в Німеччині в середині і наприкінці 1930-х років. І історія зі стелою Києва - один із проявів. Я б побажав Україні не витрачати свій час на обговорення цього, а будувати стіну з Росією, як можна швидше від'єднуватися від цієї орбіти - при путінському режимі це найкраща стратегія ", - переконаний Рабинович.

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...

Це був фальстарт? У Раді відреагували на скандальне рішення МЗС щодо консульських послуг для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 17:25

Рішення МЗС щодо призупинення надання консульських послуг для чоловіків за кордоном в Раді вважають антиконституційним і таким, що не відповідає ухваленому раніше закону про мобілізацію. Про це в коментарі "РБК-Україна" розповіли джерела в профільному ...