Стало відомо ім'я нового керівника Нацполіції на Донеччині

Ним стал Віталій Невгад, який раніше працював заступником глави поліції області.

Невгад Віталій Вікторович. Фото: УНІАН.Головою ГУ Національної поліції в Донецькій області призначений полковник Невгад Віталій Вікторович, який раніше працював заступником голови поліції області. Про це в середу, 19 липня, в своєму Twitter повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, передають Патріоти України.

Як з'ясували журналісти, з декларації нового глави поліції за 2016 рік стало відомо, що, перебуваючи на посаді заступника, Невгад очолював слідче управління.

Згідно з документом, у нього є дружина і дочка, він має дві земельні ділянки в Святошинському та Білоцерківському районах Київської області, а також гараж в Білій Церкві. Про житло нічого не говориться.

Їздить Невгад, згідно з декларацією, на автомобілі Nissan X-Trail.

За даними з декларації, грошові активи новопризначеного поліцейського і його дружини становлять 35 тисяч доларів і 26 тисяч гривень готівкою. За минулий рік він отримав 240 тисяч гривень зарплати.

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...