Стало відомо, хто врятував Кабмін Яценюка від відставки

"Народний фронт", щоб врятувати свого лідера домовився про нову олігархічну коаліцію з "Опоблоком".

Арсеній Яценюк та "Народний фронт" знайшли вихід. Фото: соцмережі.

"Ігнорування парламентською фракцією «Опоблоку» відставки Уряду свідчить про те, що у Верховній раді створена нова коаліція олігархів з так званої опозиції та Народного фронту. Вчорашні події у Верховній Раді - це цинічне знущання з українського народу та здорового глузду", - йдеться у повідомленні, яке з'явилося на офіційному сайті партії "Наш край", передають Патріоти України.

"Замість того, щоб звільнити безгосподарних міністрів та обрати уряд професіоналів, українців змусили спостерігати, як Україна і далі сповзатиме в кризу. Уряд популістів знайшов порятунок серед олігархів у Верховній Раді. Палка критика Арсенія Яценюка та заклики до Кабміну піти у відставку не завадили «Опоблоку» проігнорувати голосування за відповідну постанову. Порятунок уряду популістів олігархами “Опоблоку” та Народним фронтом ще раз доводить їх домовленість про співпрацю. Віднині ці політичні сили грабуватимуть країну разом", - зазначили у партії.

"Вчора Народний фронт аби врятувати свого лідера домовився про нову олігархічну коаліцію з Опоблоком. Аби жахлива історія не повторилася, “Наш край” закликає інші фракції коаліції відкликати власних міністрів та переобрати Уряд", - порекомендували представники "Нашого краю" свій вихід з критичної ситуації.

Українське небо закриватимуть комплексно? Обіцяні союзниками системи Patriot прибудуть одночасно з винищувачами F-16

субота, 4 травень 2024, 9:14

Німеччина зможе передати Україні зенітний ракетний комплекс Patriot не раніше кінця червня. Це постачання може збігтися за часом із передачею ЗСУ винищувачів F-16 від партнерів. Також близько 70 українських військових вже після Великодня розпочнуть шес...

"Той, хто каже, що війна має бути заморожена, ніколи не дивився на карту": Генерал Годжес вказав на головну проблему

субота, 4 травень 2024, 8:58

Україна не повинна погоджуватись на заморожування війни, оскільки для країни-агресора Росії це буде лише додатковим часом на підготовку наступного кроку. Москва вже неодноразово показувала, що не збирається дотримуватись жодних укладених угод. Таку дум...