Стало відомо, коли ЄС скасує візи для України, - іноЗМІ

Однак для цього треба буде виконати низку вимог.

ЄС. Фото: ЖЖ

Євросоюз планує скасувати візи для України та Грузії в 2016 році. Про це пише німецьке видання Die Welt з посиланням на дипломатичне джерело в Брюсселі, повідомляє Дзеркало тижня,передають Патріоти України.

"Безвізовий режим для обох країн буде застосовуватися з середини 2016 року", - сказав співрозмовник. Повідомляється, що 15 грудня Єврокомісія надасть звіт, в якому буде позитивно оцінений хід виконання Україною і Грузією умов для скасування віз.

Однак видання зазначає, що Україні до весни 2016 року необхідно буде поліпшити роботу в деяких сферах, зокрема, у боротьбі з корупцією. Уточнюється, що скасування візового режиму для грузинів та українців передбачає дозвіл на перебування в ЄС упродовж трьох місяців протягом півроку.

Однак працювати в одній з країн Євросоюзу буде заборонено. Нагадаємо, вчора глава МЗС України Павло Клімкін заявив, що українці в 2016 році зможуть їздити до Євросоюзу без віз.

Ситуація на Донбасі: Окупанти захопили Котлярівку та та просунувся біля кількох населених пунктів - DeepState (мара)

неділя, 5 травень 2024, 8:05

Російські війська на сходіокупували Котлярівку та вийшли на адміністративні межі Очеретиного. Зафіксовано просування біля інших населених пунктів. Про це у ніч проти неділі, 5 травня, повідомляє DeepState. . Зазначається, що окупанти просунулися біля...

"Є плани і на Львів, і на Київ": Самусь оцінив, чи може РФ знову піти у наступ на великі міста

неділя, 5 травень 2024, 7:37

Директор New Geopolitics Research Network Михайло Самусь в ефірі телемарафону прокоментував слова представника ГУР Вадима Скібіцького про можливий наступ РФ на Суми та Харків. "Плани у росіян є. Плани є і на Київ, і на Львів. Оскільки вони б не починал...