Стало відомо, коли набуде чинності Угода про асоціацію України з ЄС

Після офіційного повідомлення в журналі Євросоюзу Угода набуває чинності з 1 вересня 2017 року.

Ілюстрація:agronews.ua

Офіційний журнал Євросоюзу опублікував у вівторок, 25 липня, повідомлення про набуття чинності Угоди про асоціацію між Євросоюзом та Україною з 1 вересня 2017 року. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт журналу.

"Угода про асоціацію між Європейським союзом і Європейським співтовариством з атомної енергії та їх державами-членами, з одного боку, та Україною, з іншого боку, підписану в Брюсселі 21 березня 2014 року і 27 червня 2014 року (1), набуває чинності з 1 вересня 2017 року відповідно до статті 486 (2) Угоди, оскільки останній документ про ратифікацію був переданий на зберігання 11 липня 2017 року", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому на сайті законодавства ЄС.

Як відомо, 11 липня 2017 року Рада Європейського Союзу завершида процес ратифікації Угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом.

У свою чергу президент України Петро Порошенко зазначив, що з 1 вересня 2017 року розпочнеться "якісно новий етап нашого шляху до Європейського Союзу".

Проросійський режим згортає демократію: У Європарламенті закликали позбавити Грузію статусу кандидата до ЄС

середа, 1 травень 2024, 18:57

Після застосування насильства силовиками в Тбілісі на мітингу проти закону про "іноагентів" у Європарламенті закликали ЄС позбавити Грузію статусу кандидата на вступ, передають Патріоти України. Членкиня Європарламенту заявила, що насильство проти прот...

Утриманці Путіна у Німеччині спалили дачу глави концерну Rheinmetall за постачання зброї Україні

середа, 1 травень 2024, 18:14

Ліві екстремісти спалили дачу глави оборонного концерну Rheinmetall Арміна Паппергера за постачання зброї Україні. Як повідомило видання Bild, на півночі Німеччини в місті Хермансбург підпалили дерев'яний будиночок на ділянці, що належить Паппергеру, а...