Стало відомо про нічну розмову Гройсмана щодо виборів у Кривому Розі

Парламент повинен знову повернутися до спроби призначити позачергові вибори в Кривому Розі.

Володимир Гройсман. Фото:real-vin.com

Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман в ніч на 21 грудня провів довгий телефонну розмову з активістами Кривого Рогу з питання місцевих виборів. Про це на погоджувальній раді заявив лідер фракції "Самопоміч" Олег Березюк, повідомляють Патріоти України з посиланням на Українську правду.

За його словами, спікер провів "відверту, дуже довгу і якісну нічну телефонну розмову" з представниками громадськості Кривого Рогу. Під час цієї бесіди Гройсман, за словами Березюка, заявив жителям міста, перед минулою спробою Ради призначити такі вибори він був "за десять кроків до перемоги права на вільне волевиявлення", а сьогодні до цього залишився лише один крок.

Також Березюк закликав до того, щоб парламент повернувся до спроби призначити позачергові вибори в Кривому Розі.

"Давайте ми на цьому тижні покажемо державі, що вона стоїть не на захисті інтересів одного або іншого претендента, однієї чи іншої партії. Вона стоїть на захисті інтересу вільного волевиявлення, основи свободи цієї країни", - сказав він.

Нагадаємо, 20 грудня в Кривому Розі пройшло народне віче, на якому учасники вимагали перевиборів.

"Військові туди ніколи не приходять": The Guardian дізнався, де в Києві ховаються від мобілізації

субота, 4 травень 2024, 14:47

Триває мобілізація в Україні, і в Києві є "острівець виживання" - житловий комплекс у заможному районі Києва, який не відвідують військові. Ухилянтів легше зловити у більш бідних районах, розповів 36-річний ІТ-менеджер Олександр, який спеціально переїх...

США нададуть Україні авіабомби, що самостійно наводитимуться на глушники GPS

субота, 4 травень 2024, 14:33

Пентагон уклав контракт з компанією Scientific Applications and Research Associates (SARA) на суму 23,5 мільйона доларів, який передбачає придбання сенсорів для пошуку засобів радіоелектронної боротьби Home-on GPS та інтеграцію голівок самонаведення зб...