Стало відомо, про що говорили учасники українського сніданку у Давосі

Головною темою сніданку стало майбутнє України в мінливому світі.

Учасники українського сніданку у Давосі.Фото: соцмережі

Попри демарш українських можновладців, український сніданок у Давосі таки відбувся. Головною темою стало майбутнє України в мінливому світі. Про це йдеться на сайті каналу 24, інформують Патріоти України.

В дискусії взяли участь екс-прем'єр Британії Девід Кемерон і колишній глава міноборони США Роберт Гейс. А от головував на заході американський аналітик Фарід Захарія.

З українських політиків були присутніми мер Києва Віталій Кличко, нардеп Сергій Лещенко й олігарх Олександр Ярославський.

Крім українського питання, учасники дискусії говорили і про новообраного президента США Дональда Трампа. Зокрема, про стосунки республіканця з Кремлем і Володимиром Путіним та їхні майбутні домовленості. Всі присутні на сніданку зійшлися на думці, що будь-які домовленості з росіянами – дурниця.

Як відомо, після скандальних заяв українського олігарха Віктора Пінчука щодо здачі Путіну Криму, цей захід проігнорував президент Петро Порошенко та низка українських учасників форуму в Давосі.

"Лупити по російським НПЗ - це щастя ескалації на шляху до перемоги. Без дизелю рашисти стануть на коліна", - журналіст

понеділок, 29 квітень 2024, 9:23

"Якщо чесно, бомбьожки НПЗ стали для мене єдиним дофаміном. Коли розплющую очі зранку, то перше в нічних новинах - скільки й де рашисти нам розхерачили об'єктів. Якщо немає нашої нафтопереробної симетрії - стає геть грустно. Бо це дуже дієва річ", - пи...

"Варіантів безліч. Дискусії тривають": Як Україна може отримати і використати заморожені російські активи

понеділок, 29 квітень 2024, 9:14

Дискусії щодо використання заморожених активів РФ для допомоги Україні досі тривають. Колективне рішення буде озвучене на саміті G7. Про це розповів міністр юстиції Денис Малюська, передають Патріоти України. "США зробили перший важливий крок. Вони при...