Пустили як "лишенців", щоб обмалювати невтішні перспективи: Російських олігархів допустили на Всесвітній форум у Давос

Дії Вексельберга і Дерипаски в Давосі серйозно обмежать. Так, їм взагалі заборонено контактувати з американськими бізнесменами, платити за участь у форумі через банки США, а також навіть з'являтися на публічних заходах.

Росіянам таки вдалося потрапити у Давос. Ілюстрація: соцмережі.

Найбільшим олігархам Росії таки вдалося пролобіювати свій візит на Міжнародний економічний форум в Давосі. Але отримали вони серйозні обмеження. Про візит олігархів Путіна в Давос розповіли впливові російські telegram-канали "Футляр для віолончелі" і "Бойлерная", передають Патріоти України.

Кілька місяців тому в Москві стався серйозний скандал через те, що організатори престижного Міжнародного економічного форуму відмовили у візиті декільком путінським олігархам з санкційних списків США і ЄС. Кремль навіть пригрозив влаштувати бойкот заходу. По всій видимості, Москві вдалося домогтися зняття заборони.

"Вексельберг и Дерипаска, 2 акционера одной компании едут в Давос, не мешкая ни минуты. Яркий пример того, что тщательно навязываемая нам изоляция не проходит проверку у бизнеса. Причем ни того, ни другого не смущает отсутствие встреч с американцами - они не хотят выпадать из мировой повестки", - зазначили в "Бойлерной".

"Футляр для віолончелі" зазначив, що дії Вексельберга і Дерипаски в Давосі серйозно обмежать. Так, їм взагалі заборонено контактувати з американськими бізнесменами, платити за участь у форумі через банки США, а також навіть з'являтися на публічних заходах. Незважаючи на це, запевняє ресурс, олігархи згодні на роль "делегатів другого сорту".



У ще одній країні ЄС планують скоротити виплати українцям

четвер, 2 травень 2024, 16:47

В уряді Ірландії обговорюють подальше скорочення виплат українським біженцям. Із березня зменшену допомогу отримують новоприбулі втікачі від війни, передають Патріоти України. Останніми тижнями чиновники додатково розглядали рівень фінансової підтримки...

Вартість газу для побутових споживачів в Україні: Озвучено тарифи на наступні 12 місяців

четвер, 2 травень 2024, 9:59

Усі 12 постачальників, що наразі присутні на ринку, оприлюднили свої річні тарифи на газ для побутових споживачів. Йдеться про ціни на природній газ, що будуть діяти до квітня 2025 року, передають Патріоти України. Зазначається, що як і два попередні с...