Стало відомо, про що говорив Насіров під час допиту в НАБУ (відео)

Відсторонений глава ДФС запевнив, що його паспорти були вилучені під час обшуків.

Роман Насіров. Фото:LIGA.net

Після того, як за екс-очільника Державної фіскальної служби Романа Насірова була внесена рекордна застава, він пішов на допит до НАБУ. Після допиту він відповів на питання журналіста 24 Каналу, зазначають Патріоти України.

Про заставу

– Я не планував вносити заставу. В мене особисто таких грошей немає. Всі гроші, які є в мене – вони зазначені в декларації, як майно.

– Всі вже знають як була внесена сума. Я вдячний своїм родичам, що вони змогли знайти частину суми, якої не вистачало. Але в мене особисто спочатку було рішення що цього робити варто. Я готовий був відстоювати свої інтереси, я там побув достатньо часу с слідчому ізоляторі, готуватися звідти і давати всі покази звідти. І виходити на той етап справи, коли вона буде або закрити, або передана до суду.

Нова справа через заставу

– Після останніх подій я вже мало що боюся.

Про повернення на посаду керівника ДФС

– Я прийшов на цю посаду з Верховної Ради по великому конкурсу. Я йшов на цю посаду допомогти країні. До того в мене була класна робота, як я зараз розумію, з дуже високою зарплатою. Мені жилося дуже добре. От зараз трошки допоміг державі, почув "подяку" за цю допомогу. Але зараз залишається для мене дуже важливим піти і закінчити ті речі, які ми розпочали. Завдання на 2017 рік – детінізація.

Про допит

– В мене немає претензії до допиту.

Про громадянства і паспорти

– Це маячня. Всі паспорти були вилучені під час обшуків.

Про стан здоров’я

– На вихідних я буду займатися здоров’ям. Вже краще, аніж було два тижня.

У Повітряних силах назвали єдиний спосіб протидії російським КАБам та ФАБам

вівторок, 7 травень 2024, 3:25

Речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш повідомив, що єдиний спосіб ефективно боротись з російськими КАБами та ФАБами - знищувати носії цих бомб. Про це він заявив у етері "Еспресо", передають Патріоти України. "Якщо ми говоримо про ФАБ-1500, яким росіяни...

Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...