Стало відомо про видворення в Грузію трьох соратників Саакашвілі

Прес-секретар Міграційної служби зазначив, що зараз проводиться операція по боротьбі з незаконною міграцією, і послався на повідомлення про це від 23 жовтня, але імена видворених не назвав, пославшись на конфіденційність особистої інформації.

Соратників Саакашвілі видворили з України. Ілюстрація:Радіо Свобода

Трьох людей з оточення Міхеїла Саакашвілі - Давида Макішвілі, Георгія Рубашвілі і Міхеїла Абзіанідзе - схопили в Києві і видворили до Грузії. Судячи з усього, це сталося ще 21 жовтня, але подробиці активіст Цві Арієлі повідомив 27 жовтня, передають Патріоти України з посиланням на Українську правду.

За його словами, він чекав таксі - і побачив, як приблизно 8 бійців у камуфляжі з масками і 2 цивільних схопили чоловіка.

"Я чекав таксі. Раптом зупинився фургон, приблизно 8 бійців у камуфляжі з масками, 2 цивільних. За лічені секунди схопили якогось чоловіка. Це викрадений Рубашвілі. Як би швидко ви не працювали є ті, хто знімає на телефон швидше. Також в наявності фото з геолокації і часом, а також номер таксі поруч, поки тільки для адвокатів".

Прес-секретар Міграційної служби Сергій Гунько зазначив, що зараз проводиться операція по боротьбі з незаконною міграцією, і послався на повідомлення про це від 23 жовтня, але імена видворених не назвав, пославшись на конфіденційність особистої інформації.

У свою чергу в Міноборони зазначили, що з 16 жовтня виявили близько 80 іноземців, які незаконно перебували в Україні, з них 21 особу за рішенням судів примусово видворили з країни. Крім того заступник голови Міграційної служби Діна Пімахова також повідомляла, що 21 жовтня в Києві затримали трьох іноземців: двом з них у вересні скасували дозвіл на проживання і анулювали відповідні посвідчення, а ще один "протягом тривалого часу перебував на території держави незаконно".

"Коли ми спостерігаємо певні скупчення людей": У Генштабі дали поради українцям, які стоять у чергах до ТЦК

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:50

Аби не стояти в чергах до ТЦК та СП, варто спланувати свій візит не в час пік, адже військкомати зараз переведені на цілодобову роботу. Окрім того, від 18 травня можна буде оновити свої дані ще й через електронний кабінет призовника та у ЦНАП. Про це п...

Ворог прискорює наступ: У The Hill оцінили, скільки території може втратити Україна

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:45

Росія активізує всю свою міць, щоб максимально використати вікно можливостей, що залишилося, і домогтися будь-яких успіхів на фронті, доки нова зброя від США для України ще не прибула на поле бою. Про це пише видання The Hill, передають Патріоти Украї...