"Это было похищение": Саакашвілі розповів подробиці свого видворення (відео)

Політик закликав ставитися до події спокійно та готуватися до відповіді.
Михайло Саакашвілі. Фото: Подробности.

Лідер партії «Рух Нових сил» Михайло Саакашвілі заявив, що на його видворення з України потрібно реагувати спокійно, і на слабкість влади відповідати силою духу. Про це він сказав під час телефонної розмови з Варшави зі своїми прихильниками, передають Патріоти України.

"Мені здається, що нам треба на це реагувати спокійно. Нам треба реагувати на їх слабкість силою духу. На їх "розведення" треба реагувати правдою. Вони брешуть. Це невеликий, переляканий, дешевий "розвідник" Порошенко. Це не президент. Це навіть не людина. Це просто підлий барига, який хоче зруйнувати Україну», - заявив Саакашвілі.

«Ми обов'язково їх переможемо. Те, що вони сьогодні зробили, це їхня поразка», - сказав політик.

Також розмову з Саакашвілі в Польщі оприлюднив у Twitter журналіст польського радіо RMF FM Патрік Михальський. «Я зроблю заяву завтра. Мене дуже добре зустріла польська сторона. Українська сторона була абсолютно жорстокою. Це було незаконне викрадення», - заявив Саакашвілі. Він додав, що любить Польщу, але його «битва - в Україні і Грузії».

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...