Старовинне і палке гасло тепер офіційне і назавжди: "Наших ворогів корчить від "Слава Україні!", як чортів від ладану", - Порошенко (відео)

За словами президента, це привітання "саме увійшло в наше життя, а тепер настав час надати йому силу закону".

Порошенко на параді у Києві. Фото: УНІАН.

Патріотичне гасло "Слава Україні! Героям слава!" стає головним вітанням військових Збройних сил України та незабаром буде узаконено Верховною Радою. Про це заявив Президент України Петро Порошенко під час військового параду у Києві з нагоди 27-річчя незалежності України, передають Патріоти України.

Глава держави підкреслив, що на початку параду міністр оборони Степан Полторак вперше в історії вітав учасників словами "Слава Україні". "Найміцнішими стають ті традиції, які народжуються в народі, які генеруються народом і людськими серцями, передаються з покоління в покоління. І серед наших символів є не лише прапор, не лише герб, не лише гімн, про які написано в Конституції України, але й національне гасло "Слава Україні! Героям слава!". Від нього ми відчуваємо колосальне піднесення, а наших ворогів корчить, як чортів від ладану", – наголосив Порошенко.

За його словами, це привітання "саме увійшло в наше життя, а тепер настав час надати йому силу закону". "Ось чому подаю до Верховної Ради законопроект про зміни до військових статутів, згідно з яким це гасло стане головним вітанням у Збройних Силах України", – додав Президент.

Джерело: 24 канал

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...